Forholdet til internett har endret seg

Norge og store deler av verden har utviklet seg til å bli svært digitale samfunn og vi bruker mer og mer av tiden vår online. Det er jo mye spennende å finne på på nettet, så det er kanskje ikke så rart heller. Selv om det finnes en haug av spennende aktiviteter man kan finne på på nett kan det også bli kjedelig etter hvert, hvert fall hvis du ikke finner noe nytt å se på eller drive med.

I dag bruker vi nettet som underholdning, ikke bare for å finne informasjon. Vi poster livet vårt, følger med på andres, investerer, leser, ser på TV og så mye mer. Selv om internett en gang kun var en database, kan du i dag kjøpe kryptovaluta, ny seng og et badebasseng på bare et par minutter. Dersom det skulle være ønskelig selvfølgelig.

Konstant søken etter spenning  

Den yngre generasjonen har vært kort konsentrasjon, så hvis noe ikke er spennende vil de raskt bevege seg videre. Vi har nok alle adoptert litt av denne tankegangen, og det er kanskje også derfor vi har begynt å søke mer underholdning og spenning når vi beveger oss på nettet. Det «normale» er rett og slett bare ikke spennende nok for oss lenger. Mange ønsker derfor å bruke nettet til å for eksempel kjøpe kryptovaluta.

Det er ikke sikkert alle er klar over at de søker spenning, men det ligger nok absolutt i underbevisstheten vår, enten når vi kjøper krypto eller benytter oss av gode casino tilbud. Hverdagen og det «normale» er rett og slett ikke spennende nok og vi søker hele tiden etter noe som topper det forrige. Selv om dette gjør at hverdagen kanskje blir litt mer spennende er det også viktig å huske på at det også følger med en viss risiko, så vit hva du begir deg ut på før du begynner.