Slik kan internett hjelpe deg med treningen

Internettet er hjemmet til alt du ønsker å vite om stort sett alt som finnes, trening er ikke et unntak. Det finne utallige sider, blogger, forum, profiler og influensere som elsker å trene og som vil hjelpe andre. Treningssentrene har også tilpasset seg tiden vi lever i, og mange tilbyr gruppetrening og veiledning online. Dette er en perfekt måte å trene hjemmefra. Her kan du lese hvordan internett kan hjelpe deg med å komme i gang med treningen.

Følg med på Instagram

Som den største sosiale medier plattformen er Instagram perfekt for deg som ønsker å følge noen som kan mye om trening. Det finnes både de som bare er aktive mennesker og ofte liker å dra på treningssentret og løfte vekter, og de som er utdannet personlig trener. Her kan du finne alt fra inspirerende bilder og tips til gode økter. Funky Gine og Caroline Berg Eriksen er to norske trenings-influensere som har god erfaring med alt fra styrkeøvelser, intervaller, gode treningsprogram og skadeforbygning.

Tren sammen med YouTube

Hvis du er en som liker å dra på gruppetimer eller å ha en person som «forteller» deg hva du kan gjøre, er YouTube et godt alternativ for deg. Her er det mange som legger ut videoer med treningsprogram og instrukser for hvordan man kan få en god økt. Du kan finne alt fra program som fokuserer på en muskelgruppe til full kropp programmer. Det er også gode Hiit og intervallprogrammer som kan minne om de typiske gruppetimene man er vandt med fra treningssentre.

TikTok er den nye trenden

En plattform som har blitt svært populær den siste tiden er TikTok. Her er det mange som deler videoer av alt fra sang og dans, til humor. Noen har også funnet ut at dette er et godt sted å dele videoer av trening, enten tips til øvelser man kan gjøre hjemme eller hvordan man bruker maskinene på treningssentre. Andre viser hvordan man kan bruke en kalulator for å regne kaloriunderskudd.

Det har til og med blitt en egen trend der man viser antrekk man har på seg på treningssentrene og gode tips til alle som er helt nye på treningen. Alt i alt kan man finne mye god inspirasjon og motivasjon til trening.

De fleste har en mobil eller datamaskin tilgjengelig til enhver tid og der er det mye som kan hjelpe deg med treningen!